Op zoek naar een leuke uitdaging?

Op zoek naar een leuke en leerzame stage binnen een dynamisch bedrijf? Gevestigd in het hart van Nederland, Vianen, is Bodybow de ideale plek om hands on de ins en out van het vak te leren.

bodybow-favicon

Stagiair(e) Online Marketing (MBO/HBO)

Ben jij een leergierige en enthousiaste creatieveling en ben je opzoek naar een leuke en leerzame hands on stage? 

Altijd al willen ervaren hoe het binnen een bedrijf gaat op het gebied van marketing en communicatie? Ben jij analytisch, creatief, gestructureerd en communicatief sterk en doe jij een commerciële of marketing? Dan is deze stage wat voor jou! 

Vanaf moment één krijg je de verantwoordelijkheid over onze socials. Daarnaast ondersteun je in het aanmaken en versturen van de nieuwsbrieven en word je meegenomen in het proces rondom Google Advertising en social media advertising.

Lijkt dit je wat? Reageer dan direct!

Ben je een echte helper en graag in contact met klanten en ben je opzoek naar een stage waar je echte werkervaring op kan doen? 

Ben jij sociaal oplossingsgericht, duidelijk, georganiseerd en communicatief sterk en opzoek naar de mogelijkheid om ervaring op te doen op het gebied van klantencontact, klantenservice, sales en aftersales? Doe jij een opleiding in de richting sales of accountmanagement? Dan is deze stage wat voor jou!

Als stagiaire Sales & Accountmanagement ben je een van de aanspreekpunten van onze klanten. Samen met onze klantenservice ben je het eerste contact dat klanten met ons hebben. Het helpen van klanten via de chat, telefoon, mail en in de showroom behoren tot je dagelijkse werkzaamheden naast het werken aan lang lopende projecten.  

Lijk dit je wat? Reageer dan direct!

Stagiair(e) Sales & Accountmanagement (MBO/HBO)

Zorgprofessional?

Bestel makkelijk & snel al je producten op één plek en voor de beste prijs! Maak direct een zakelijk account aan en geniet van de voordelen!

Altijd korting!

 

Heb je een vraag?

Vind je antwoord snel en makkelijk op onze klantenservice pagina.

Altijd 14 dagen bedenktijd!

Eenvoudig retourneren

Standaard 2 jaar garantie!

Op alle producten

Meer dan 30 jaar ervaring!

Onze specialisten helpen u graag

Fysiotherapeut

5% korting op je volgende bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct je kortingscode!

Het inschrijven is niet gelukt! Probeer het nogmaals
Je inschrijving is gelukt!

Wij hebben, net als jij, een hekel aan spam en verkopen je gegevens nooit door aan derden. Lees hier onze privacy policy