Bodybow logo
een top bank voor in iedere praktijk

Spinetechnics behandelbanken

Relax! you're on a spinetechnics

Top kwaliteit behandelbanken van Belgische makelij. In 2019 ontwikkelde SpineTechnics haar eerste behandelbank in samenwerking met het Belgische Agentschap Innoveren & Ondernemen en Thomas More Hogeschool. De insteek van deze samenwerking: De fysieke belasting bij therapeuten verminderen zodat ook grotere en zwaardere patiënten ergonomisch behandeld kunnen worden.

Inmiddels heeft SpineTechnics een breed gamma behandelbanken waardoor er voor elke therapeut een geschikte SpineTechnics behandelbank is.  SpineTechnics biedt therapeuten een kwalitatief hoogwaardige behandelbank gemaakt van duurzame materialen voor een eerlijke prijs! Dus Relax! You’re on a SpineTechnics.

Volledig samengesteld naar jouw wensen

Maatwerk voor elke therapeut

Lang niet elke therapeut is hetzelfde. Iedere therapeut heeft zijn of haar manieren van behandelen en heeft dus ook een behandelbank nodig die aansluit bij de manier van behandelen. 

SpineTechnics biedt therapeuten de kans om de bank volledig samen te stellen naar zijn of haar wensen en behoeften. Bij SpineTechnics kies je alleen voor de functionaliteiten die je wel gebruikt. Kies een basis behandelbank en voeg extra’s toe om deze samen te stellen naar de behandelbank die voor jou het beste werkbaar is. 

Door de verschillende opties en de uitgebreide kleur en materiaal keuze van de bekleding maakt dat elke bank in een uniek samenstelling te maken is die volledig pas bij jou en jouw praktijk.

Spinetechnics, want het oog wil ook wat

Een behandelbank neemt een prominente plek in binnen een behandelkamer. Een behandelbank is voor therapeuten dan ook veel meer dan alleen een stuk gereedschap waar ze zo nu en dan mee werken. Een goede behandelbank is een must, maar het oog wil ook wat.

Met SpineTechnics krijg je de mogelijkheid om te kiezen uit 27 verschillende kleuren verdeeld over 2 typen bekleding. Daarnaast is ook het type frame aan te passen naar de stijl van de praktijk. Ga voor een premium uitstraling met het premium frame, of kies voor de meer klassieke behandelbank uitstraling met het classic frame.

Voor welke bekleding kies jij?

Standaard bekleding:

Kies voor een van de 18 kleurmogelijkheden die de standaard bekleding biedt. Deze bekleding heeft een luxe uitstraling en is makkelijk schoon te maken. De hoogwaardige kwaliteit van de standaard bekleding maakt de behandelbank duurzaam en bestendig tegen de alledaagse behandelingen.

Bekijk hier de kleuren

Silvertex bekleding:

Kies voor zacht en soepel kunstleer in 7 verschillende kleuren. Silvertex heeft een metallic glans en de uitstraling van stof. Het materiaal is 100% waterdicht en hierdoor zeer makkelijk schoon te maken. Daarnaast is Silvertex: Olie-, Bloed- en Urinebestendig, is het materiaal antibacterieel, antischimmel en antistatisch en is het materiaal vlamvertragend. Sliverguard bekleding wordt aangeraden door de ontwikkelaars van SpineTechnics!

Bekijk hier de kleuren

Hoogwaardige kwaliteit voor elke therapeut

op maat gemaakt

Elke behandelbank is naar wensen van de therapeut te maken. Bij SpineTechnics betaal je alleen voor de functies die je wel gebruikt!

Productie net over de grens

De SpineTechnics behandelbanken worden geproduceerd in België. En heeft een levertijd van ongeveer 7 weken.

Ontwikkelt door therapeuten

SpineTechnics behandelbanken zijn ontwikkeld door therapeuten, voor therapeuten. Door gebrek aan functionaliteiten in behandelbanken zijn de ontwikkelaars aan de slag gegaan met een behandelbank met opties die zij misten in hun huidige bank. Inmiddels is er een breed aanbod behandelbanken.

Hoogwaardige kwaliteit

Voor de productie van de SpineTechnics behandelbanken worden uitsluitend topkwaliteit materialen gebruikt. Hierdoor is de behandelbank bestand tegen het dagelijks gebruik in een praktijk en is de bank makkelijk te onderhouden.

  •  3.219,00 Toevoegen aan winkelwagen
  • Op Aanvraag
  • Op Aanvraag

Geen enkele therapeut is hetzelfde!

Spinetechnics in de praktijk?

Jouw eigen behandelbank samen stellen? Bodybow helpt je bij het samenstellen van jouw ideale SpineTechnics behandelbank. Van het kiezen van de basis bank tot het toevoegen van extra’s om de bank helemaal naar wens te maken.

Onze product specialisten staan voor je klaar om samen met jou op zoek te gaan naar de perfecte SpineTechnics behandelbank. Neem direct contact op

SpineTechnics behandelbank samenstellen

Bepaal welk basis model ideaal is voor in jouw praktijk? Wat heb je nu voor behandelbank en ben je hier te vrede over of zou je meer willen. 

Bekijk alle basismodellen hier

Bedenk goed wat voor bekleding je op de bank wil hebben. Ga je voor de standaard bekleding of neem je het extreem duurzame Silvertex. Daarnaast moet de kleur van de bank passen bij het interieur van jouw praktijk. bekijk hier onder de kleuren:

Standaard kleuren

Silvertex kleuren

Om de bank helemaal naar wens te maken kies je vervolgens welke extra’s je op jouw nieuwe behandelbank wil hebben. Ga je voor de armsteunen met gasveer, de wielen onder de bank of maak je gebruik van een elektrisch verstelbare Pli?

Bestel vandaag nog jouw SpineTechnics behandelbank

Neem direct contact op met onze productexperts en bespreek de mogelijkheden

Behandelbank Tech 07-3
Fysiotherapeut

5% korting op je volgende bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct je kortingscode!

Het inschrijven is niet gelukt! Probeer het nogmaals
Je inschrijving is gelukt!

Wij hebben, net als jij, een hekel aan spam en verkopen je gegevens nooit door aan derden. Lees hier onze privacy policy