Bodybow logo
Altijd bereikbaar

SMART. Klantcontact

De oplossing om bereikbaar te blijven voor jouw patiënten!

SMART. Klantcontact

“Al je patiënten verdienen aandacht! Verhoog je bereikbaarheid en professionaliseer je klantcontact. Met de telefoonservice van SMART. verhoog je jouw bereikbaarheid en professionaliseer je het klantcontact. Zo is SMART. het intelligente verlengstuk van je organisatie. “

SPeciaal voor Fysio's!

Kun of wil je om welke reden dan ook de telefoon niet opnemen, maar wil je wel altijd bereikbaar zijn? De SMART. Telefoonservice vergroot je bereikbaarheid en zorgt ervoor dat jouw (potentiële) patiënten en relaties altijd adequaat en professioneel te woord gestaan worden. Wij beantwoorden de telefoon als “collega” met jouw identiteit.

Indien je wilt kunnen we op basis van vooraf bepaalde criteria afspraken inplannen, veel gestelde vragen beantwoorden of een gesprek tóch doorverbinden naar een van de collega’s. Na afloop van het gesprek sturen we je een mail met de samenvatting, zodat je deze op een door jou gekozen moment kunt afwikkelen indien nodig.

Onze reguliere beschikbaarheid is op werkdagen van 8h00 tot 17h30. Buiten deze tijden is het mogelijk, dat we de beller opvangen met een door jou opgestelde boodschap waarna hij een bericht kan inspreken, welke we direct als audiofile naar je mailen.

Met onze telefoonservice wordt jouw patiënt altijd geholpen!

Optioneel: afspraakbeheer

Veel patiënten bellen via de SMART. Telefoonservice om afspraken te maken of aan te passen. SMART. Afsprakenbeheer kan dit agendabeheer voor je verzorgen, zodat jij je kunt focussen op jouw expertise: De daadwerkelijke omgang met patiënten. Wij werken voor dit agendabeheer conform jouw instructie met remote toegang tot je afsprakensysteem.

Optioneel: emaildienst

Jouw mailbox loopt waarschijnlijk gewoon vol, daar hoef je niets voor te doen. Het neemt veel van je kostbare tijd in beslag om deze mail te beheren. SMART. Emailservice helpt jouw mailbox op orde te houden door de inkomende emails te beheren en te ordenen naar verschillende folders (bijv.: “afhandelen vandaag”, “minder urgent – deze week”, “te behandelen”, “facturen”, “algemene info / reclame”). We kunnen conform jouw instructie ook escaleren per telefoon bij urgente gevallen.

In combinatie met SMART. Afsprakenbeheer kunnen we emailverzoeken met betrekking tot afspraken ook in zijn geheel verwerken.

door smart. ben je altijd bereikbaar

Het is belangrijk voor jouw praktijk om op reguliere werktijden goed bereikbaar te zijn. Dit zorgt voor een betrouwbaar gevoel bij jouw patiënten. Daarnaast geeft het je de mogelijkheid jouw praktijk maximaal te kunnen benutten door de hele dag behandelingen te kunnen plannen. 

Ook is het fijn dat je na een lange dag werken niet nog je volledige e-mail inbox moet bekijken en verwerken. Dit geeft jouw als praktijk eigenaar rust waardoor je meer tijd en energie overhoud voor je patiënten. 

Waarom SMART. Klantcontact de oplossing is voor (zorg)professionals

SMART. is al werkzaam voor verschillende fysiotherapie praktijken en heeft daardoor ervaring met de werkzaamheden.

SMART. biedt een totaal oplossing voor de bereikbaarheid van jouw praktijk. Dit betekent dat je niet verplicht bent om het volledige pakket af te nemen maar alles kan afstemmen op jouw behoefte!

Je bent tot niks verplicht en kunt altijd stoppen wanneer het jouw uitkomt. Het is super flexibel en daar om extra makkelijk!

Je betaalt alleen als SMART. Klantencontact daadwerkelijk voor jou aan het werk is.

Neem contact op!

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Plan dan een afspraak, dan kijken we samen naar jouw situatie en hoe SMART. Klantcontact jou kan helpen!