Bodybow logo
Zie de mogelijkheden

Shockwave therapie (ESWT)

Maak kennis met Shockwave Therapie (ESWT) en wat het kan toevoegen in jouw praktijk.

Wat is shockwave therapie?

Shockwave therapie (ESWT) is een onderzoeksvorm waarmee er met schokgolven pijnlijke plekken in het lichaam worden behandeld. Met behulp van een apparaat voor shockwave therapie worden deze schokgolven met relatief veel energie overgebracht naar het te behandelen gebied.

Shockwave therapie is geschikt voor de behandeling van diverse klachten, onder andere een tennis- of golferselleboog, pijnlijke nek, schouder en/of rug (langdurig en bijna altijd op dezelfde plek), schouderproblemen met of zonder verkalking, pijn romdom de knie of enkel, langdurige achillespeesproblemen, hielspoor of langdurige pijn onder de voetzool.

Als fysiotherapeut kan je met behulp van shockwave therapie een breed scala aan klachten van uw patiënten oplossen. Na gemiddeld vier tot vijf behandelingen merkt uw patiënt al het resultaat met shockwave therapie. Bewegen gaat makkelijker en de chronische pijn blijft weg. De resultaten van shockwave therapie zijn wetenschappelijk aangetoond.

Chattanooga Shockwave RPW

Chattanooga is al jaren marktleider als het gaat om Fysiotechniek. Zo ook is het product-gamma wat aansluit op shockwave therapie voorzien van de beste technologie en door de zeer eenvoudige gebruikers interface snel toe te passen in jouw behandelingen.

Met de toegepast smart technologie begeleid het apparaat jouw door de behandeling om efficiëntie en effectiviteit te garanderen. Door de losse koppen kun je het apparaat perfect afstemmen op jouw praktijk populatie om op die manier dat kleine beetje extra te kunnen geven aan jouw patiënten.

Bodybow Healthcare biedt de mogelijkheid de apparaten uit te proberen door middel van een workshop of demo bij jouw in de praktijk.

Twijfel je of shockwave iets is voor jouw? Probeer het dan nu zelf!

Sneller herstellen

Behandeling zonder geneesmiddelen of chirurgie. Kortdurende behandeling (5 tot 10 minuten per sessie). Na 4 tot 5 behandelingen meldt 80% van de patiënten duidelijk merkbare of volledige pijnvermindering.

Weinig bijwerkingen & voorkom chirurgie

Weinig bijwerkingen. Wel kan direct na de behandeling een lichte roodheid of zwelling ontstaan. Dankzij shockwave therapie kan een injectie of zelfs een operatie overbodig blijken.

Behandel de oorzaak & de symptomen

Shockwave therapie behandelt oorzaken in plaats van symptomen.  Vaak pijnverzachting en herstel van de beweeglijkheid al na enkele dagen.

Meest wetenschappelijk bewezen therapievorm

Meest wetenschappelijk bewezen therapievorm voor veel spier- en peesklachten!

  • Op Aanvraag
  • Op Aanvraag
  •  14.689,00 Toevoegen aan winkelwagen

SHOCKWAVE Therapie in jouw praktijk

Wil jij meer weten over Shockwave Therapie dan helpen we je graag! Het is mogelijk de producten te proberen in je eigen praktijk. Het geeft je de mogelijkheid zelf te voelen wat Shockwave doet en wat de mogelijkheden zijn voor toepassing bij jouw patiënten. 

Shockwave is een bewezen methode die wereldwijd op zeer brede schaal word toegepast bij top sports, chronische patiënten maar ook acuut behandelen. Het is een verrijking van je kennis en jouw aanbod als zorgprofessional en wij bieden je de kans hier meer over te leren.

Lightforce aanschaffen via Bodybow Healtcare BV:

Wij bieden de mogelijkheid te producten te proberen voor dat je deze aanschaft. Op die manier maak je gegarandeerd de beste keuze. Daarnaast zijn wij de enige dealer in Nederland die direct met Chattanooga contact hebben en goed op te hoogte zijn van ontwikkeling, onderdelen en service.

Wij regelen alle voor je: het aanvragen in uiteenzetten financiering, het leveren en in bedrijfstellen van het apparaat en het beantwoorde/adviseren van jouw vragen. Je kunt voor alles bij ons terecht en wij regelen het zoals jij wilt.

Door deze apparatuur aan te schaffen via ons zijn wij automatisch jouw aanspreekpunt wanneer service/onderhoud moet worden geregeld. Wij hebben verschillende partners die hier expertise en ervaring mee hebben zodat we dit soort zaken snel en makkelijk voor je kunnen oplossen. 

Chattanooga_RPW_2

KLAAR VOOR Shockwave therapie?

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Plan dan een afspraak, dan kijken we samen naar jouw situatie en hoe lasertherapie hier een onderdeel van kan worden. Het is geheel vrijblijvend. Informeer naar de mogelijkheden voor een workshop of demo door een afspraak te maken hieronder.

Direct een demo aanvragen

Wij bieden jouw de mogelijkheid het apparaat zelf 2 weken te proberen. We komen het apparaat afleveren en geven een basis instructie over het gebruik. Daarnaast geven we je toegang op de e-learning omgeving om snel lasertherapie in je huidige behandelingen te kunnen integreren.

Ervaar zelf wat lasertherapie of shockwave in jouw situatie kan toevoegen en het gemak van Lightforce & Chattanooga apparatuur. 

Fysiotherapeut

5% korting op je volgende bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct je kortingscode!

Het inschrijven is niet gelukt! Probeer het nogmaals
Je inschrijving is gelukt!

Wij hebben, net als jij, een hekel aan spam en verkopen je gegevens nooit door aan derden. Lees hier onze privacy policy