bodybow-logo

Data verbeteren geen prestaties.

De juiste interpretatie en praktische toepassing ervan wel.

ORYX MOVEMENT SOLUTIONS

Data verbeteren geen prestaties. De juiste interpretatie en praktische toepassing ervan wel.

Het meten en beoordelen van kwaliteit van beweging was nog nooit zo eenvoudig. De ORYX GO zet complexe biomechanische data met behulp van AI om in direct bruikbare informatie. Begrijp de context van beweging van macro (totaalpatroon) tot meso (joint coupling) tot micro (gewrichtsfunctie). 

Onze data bieden geen informatie over de uitkomst van beweging (hoe snel of hoe ver). Het vertelt je echter wel waar de ruimte voor verbetering te vinden is, waardoor het veel makkelijker wordt om training te optimaliseren en sneller progressie te boeken. 

 

Beoordeel Beweegkwaliteit op basis van objectieve data

WAarom ORYX Movement Solutions?

Een fundamenteel begrip van hoe beweging zich ontwikkeld vanuit motorische controle zou de basis moeten zijn van iedere interventie binnen de revalidatie of sport. Voor dat doel ontwikkelt ORYX oplossingen om lopen (of daaraan verwante bewegingen) objectief te kunnen beoordelen. Dankzij het gebruik van draagbare IMU-sensoren, kan zo tot op haast microscopisch niveau worden ingezoomd op het menselijk lichaam en beweging.

 

Om de best mogelijke behandelplannen of training programma’s op te kunnen stellen om biomechanica van het lopen te kunnen optimaliseren, is het cruciaal om eerst de oorzaken van fysieke problemen of belemmeringen op te sporen. 

HOE PROFITEERT MIJN PRAKTIJK VAN ORYX GO ?

Onze klanten gebruiken de ORYX GO om de oorzaak van fysieke belemmeringen gemakkelijker en sneller te achterhalen en meer gerichte en efficiënte revalidatie interventies of trainingsprogramma’s op te zetten. Het product wordt ook gebruikt om trends te kunnen monitoren om indien nodig te kunnen bijsturen en trainings- of behandelplannen aan te passen.

 

 • Verbeter jouw begrip van beweging: ORYX GO biedt een uitgebreide objectieve beoordeling van beweging, om te identificeren hoe direct vooruitgang geboekt kan worden. Met deze informatie kunnen effectieve behandelplannen nog beter op maat worden gemaakt.
 • Bespaar tijd en middelen: ORYX is snel en eenvoudig te gebruiken, waardoor je minder tijd kwijt bent aan allerlei testen en meer kunt focussen op behandelen. Het online portaal maakt het mogelijk om de gegevens van je patiënten op te slaan en te raadplegen om voortgang te makkelijk en objectief te kunnen volgen.
 • Biedt patiënten betere resultaten: Door ORYX GO te gebruiken om jouw begrip van beweging te verbeteren en op maat behandelplannen te ontwikkelen, kun je jouw patiënten helpen om betere resultaten te boeken met grotere klanttevredenheid als resultaat.

Beoordeel beweegkwaliteit

Beoordelen van de beweegkwaliteit op basis van objectieve data en geautomatiseerde analyses.

GERICHTER behandelen

Identificeer oorzaken van fysieke problemen of stagnatie sneller, hierdoor wordt een behandeling gericht op wat werkelijk het probleem is

VOORDEEL PRAKTIJK

Monitor progressie/ regressie tijdens een revalidatie of bij sport prestaties, hierdoor kan de therapeut gerichte behandelingen in zetten. 

Voordeel patient

Voorzie je patiënt van een gepersonaliseerd oefenprogramma op zowel de korte als op de lange termijn. Monitor gemakkelijk of het oefenprogramma nog past bij de patiënt. 

Voorkomen is beter dan genezen

Detecteer vroegtijdig overbelastingsklachten op basis van de verzamelde data. Pas het trainingsschema aan en voorkom dat iemand overbelast raakt.

Vergroot je Patient tevredenheid

Door ORYX GO te gebruiken om jouw begrip van beweging te verbeteren en op maat behandelplannen te ontwikkelen, kun je jouw patiënten helpen om betere resultaten te boeken met grotere klanttevredenheid als resultaat.

Verbeter de motorische controle voor betere resultaten

ORYX - GO

De meest complete AI gestuurde bewegingsanalyse. Door de draagbare sensoren is de bewegingsregistratie makkelijk overal toepasbaar en met de cloudopslag kunnen gegevens over opgehaald worden

Beoordeel onder andere:

 • Lopen en hardlopen
 • Squats met één en met twee benen
 • Stabiliteit van de knie

Wat krijg je:

 • Transport koffer
 • 8 bewegingstrackers
 • Bewegingsgegevens hub
 • 4G-Tablet
 • Banden ter bevestiging van sensoren
 • App voor bewegingsregistraties en analyses

Toepassing

Fysiotherapie
“We gebruiken ORYX-gegevens om trainingsprogramma’s voor sportprestaties en interventies in revalidatie te optimaliseren. Het stelt ons in staat ons te richten op specifieke bewegingsgebieden die verbetering vereisen.”
Bekijk Krachtcentrale
Topsport
In de topsport is snel herstellen van groot belang. Analyseren van de bewegingen is daarom de basis voor een goed herstel
Meer over Topsport
Vorige slide
Volgende slide

ORYX GO in jouw praktijk?

Wil jij meer weten over ORYX GO dan helpen we je graag!

We komen graag met je in contact om de mogelijkheden van ORYX GO uit te leggen en eventueel een demo te geven.

ORYX GO aanschaffen via Bodybow Healthcare BV:

Wij bieden de mogelijkheid te producten te proberen voor dat je deze aanschaft. Op die manier maak je gegarandeerd de beste keuze.

Wij regelen alle voor je: het aanvragen in uiteenzetten financiering, het leveren en in bedrijfstellen van het apparaat en het beantwoorde/adviseren van jouw vragen. Je kunt voor alles bij ons terecht en wij regelen het zoals jij wilt.

Door deze apparatuur aan te schaffen via ons zijn wij automatisch jouw aanspreekpunt wanneer service/onderhoud moet worden geregeld. Wij hebben verschillende partners die hier expertise en ervaring mee hebben zodat we dit soort zaken snel en makkelijk voor je kunnen oplossen. 

Hoogland-Fotografie_9682-2

KLAAR om oryx go te integreren in jouw praktijk ?

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Plan dan een afspraak, dan kijken we samen naar jouw situatie en hoe Oryx Go hier een onderdeel van kan worden. Het is geheel vrijblijvend.

Fysiotherapeut

5% korting op je volgende bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct je kortingscode!

Het inschrijven is niet gelukt! Probeer het nogmaals
Je inschrijving is gelukt!

Wij hebben, net als jij, een hekel aan spam en verkopen je gegevens nooit door aan derden. Lees hier onze privacy policy