Bodybow

Revalideren met Game ready

De Innovatieve manier van revalideren na een blessure of een operatie!

Wat is GAme Ready?

Na een blessure of een operatie is er alles aan gelegen om zo snel mogelijk weer sterk en fit te worden en weer verder te kunnen met dagelijkse activiteiten. Of je nou topsporter of een actief persoon bent een blessure zit in een klein hoekje en niemand zit te wachten op langdurig revalideren.  

Game Ready biedt regelbare koude- en compressietherapie die er voor zorgt dat het herstel snel verloopt. Door de koudetherapie slinken zwellingen en neemt de pijn af, daarbij zorgt de compressie voor een stimulatie van de bloedsomloop en de afvoer van afvalstoffen. Game Ready is absolute marktleider op het gebied van actief herstel en koude- en compressietherapie. Game Ready wordt onder andere gebruikt door: Ajax, Feyenoord, FC Utrecht  en het Nederlands Elftal!

Waarom Game Ready?

Game Ready biedt innovatieve apparatuur die helpen bij het herstellen na een spier-, pees- of botaandoening of bij het revalideren na een operatie. Game Ready biedt Koudetherapie en Cyclische compressie in één gebruiksvriendelijk systeem. Met Game Ready zijn twee ingewikkelde behandel methode eenvoudig zelf te behandelen. Game Ready is een krachtig hulpmiddel voor herstellen en behandelen van weefselschade en postoperatieve zorg.

Hoe werkt Game ready?

Game Ready maakt gebruik van het zo genaamde RICE principe. RICE staat voor Rest, Ice, Compression en Elevation en is een bewezen methode voor revalidatie. Met het makkelijk te gebruiken Game Ready systeem heeft elke sporter toegang tot een effectieve behandeling die makkelijk in gebruik is.

Stel de Game Ready in een paar simpele stappen in:

  • Sluit het Game Ready systeem aan op de netstroom en vul het daarvoor bestemde vak met water ijs.
  • Plaats de bandage zoals aangegeven om het lichaamsdeel en sluit deze door middel van de slang aan op het systeem.
  • Kies vervolgens de gewenste spanning en duur en start met de behandeling.

Sneller herstellen

Game Ready bevorderd het herstellen bij een blessure of na een operatie. Door het koelen van het aangedane lichaamsdeel verminderd het de zwelling, daarnaast zorgt de compressie ervoor dat de bloedsomloop in onder de bandage vertraagd waardoor de uitwisseling van afvalstoffen effectiever verloopt.

Behandel direct zelf

Het gemakkelijk te bedienen Game Ready systeem bied de gebruiker de mogelijkheid om zelf een behandeling te beginnen en af te ronden zonder dat daar een therapeut voor nodig is. Met de portable accu kan de Game Ready ook langs het sportveld gemakkelijk gebruikt worden.

Van topsport tot een active leefstijl

Het systeem van Game Ready is geschikt voor ieder type sporter. Het RICE principe is een gebruikelijke manier van revalideren voor veel verschillende blessures. Dit maakt de Game Ready een breed inzetbare behandeling die geschikt is voor iedereen, of je nou topsporter bent of graag een wandeling maakt.

Bewezen topkwaliteit

Game Ready de wereldleider op het gebied van koude- en compressietherapie! De Game Ready word in Nederland onder andere gebruik door: FC Utrecht, Ajax, Feyenoord, PSV en het Nederlands Elftal!

  •  4.125,00 4.395,00 Opties selecteren
  •  594,00 Opties selecteren
  •  756,50 Toevoegen aan winkelwagen

Revalideren met Game Ready?

Artsen, Fysiotherapeuten en topsporters kiezen voor Game Ready tijdens een revalidatie, maar waarom revalideren zij met Game Ready? Revalideren met Game Ready brengt een aantal voordelen met zich mee: 

  • Game Ready combineert zowel koude- als compressietherapie is één systeem voor een verbeterde effectiviteit
  • De bandages bieden rondom verkoeling en zorgen voor een beter oppervlaktecontact.
  • Snellere en diepere koeling vertraagt het cellulaire metabolisme om weefselschade te verminderen.
  • De draagbare accu maakt de Game Ready een flexibel systeem die overal gebruikt kan worden.

 

Game Ready aanschaffen via Bodybow Healtcare BV:

Met meer dan 30 jaar ervaring als totaal leverancier voor fysiotherapeuten beschikken wij over de nodige kennis om een product van top kwaliteit te onderscheiden van het gros. Bij Bodybow Healthcare BV koop je dan ook uitsluitend bewezen top producten!

Wij regelen alle voor je:  van het bestellen en leveren van de Game Ready systeem tot het beantwoorden van al je vragen over revalideren met Game Ready. Heb je een service aanvraag nodig? Ook daar helpen we je mee, door het aanvragen van de benodigde service.

Door deze apparatuur aan te schaffen via ons zijn wij automatisch jouw aanspreekpunt wanneer service/onderhoud moet worden geregeld. Wij hebben verschillende partners die hier expertise en ervaring mee hebben zodat we dit soort zaken snel en makkelijk voor je kunnen oplossen. 

Begin je revalidatie met Game Ready!

Twijfel je of Game Ready jou gaat helpen bij jouw revalidatie? Neem gerust contact op met een van onze product adviseurs die antwoord hebben op al je vragen!

Begin vandaag nog met deze effectieve manier van revalideren zodat je zo snel mogelijk weer je favoriete activiteiten kan uitvoeren!

Fysiotherapeut

5% korting op je volgende bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct je kortingscode!

Het inschrijven is niet gelukt! Probeer het nogmaals
Je inschrijving is gelukt!

Wij hebben, net als jij, een hekel aan spam en verkopen je gegevens nooit door aan derden. Lees hier onze privacy policy