FOOTBALANCE

100% op maat gemaakte INLEGZOLEN BINNEN 10 MINUTEN

Meet als fysiotherapeut zelf op maat gemaakte inlegzolen aan

INLEgzolen op maat in 10 minuten

Biedt al jouw patiënten de stabiliteit die ze nodig hebben. Met de FootBalance Deluxe Mini Kiosk maak je in jouw praktijk in 10 minuten opmaat gemaakte inlegzolen, volledig gepersonaliseerd naar de behoefte van de patiënt. Met de verschillende type binnenzolen is er voor elk type patiënt een geschikte binnenzool. Zonder tussenkomst van een podotherapeut, lange wachttijden en dure inlegzolen. 

 

Voorzie elke patiënt van binnenzolen binnen de tijd van 1 behandeling. Houdt de volledige behandeling binnen de praktijk en laat de patiënt met zijn of haar nieuwe binnenzolen direct naar buiten lopen. Vraag direct een demo aan!

Een stabiele gezondheid begint bij stabiele voeten

Wat is Footbalance?

FootBalance biedt fysiotherapeuten de mogelijkheid om op locatie en in minder dan 10 minuten patiënten te voorzien van op maat gemaakte orthopedische inlegzolen. De geavanceerde FootBalance Kiosk geeft de therapeut de mogelijkheid om een biomechanische scan van de voeten te maken waarna de inlegzolen door middel van warmte volledig naar de unieke vorm van de voeten van de patiënt gevormd wordt. 

 

De fysiotherapeut en de patiënt zijn niet meer afhankelijk van de planning van een podotherapeut die de orthopedische binnenzolen aan meet en op maat maakt. In plaats daarvan maakt de therapeut de binnenzolen tijdens de behandelingen en kan de patiënt de op maat gemaakte zolen direct aanschaffen en in gebruik nemen. 

Hoe werkt footbalance?

FootBalance maakt gebruik van de zogenaamde FootBalance Kiosk. Deze Kiosk maakt gebruik van geavanceerde technologie om een uitgebreide en nauwkeurige scan van de voeten te maken. 

Het maken van de multi-scan neemt ongeveer 5 minuten in beslag waarna de klant een gedetailleerde voetmeting krijgt. Naast de meting worden er aanbevelingen gedaan voor de meest geschikte zolen en aanpassingen aan deze zolen. 

Na de scan worden de zolen op basis van de scans op maat gemaakt en kunnen deze in gebruik worden genomen.

Jouw gezondheid

begint bij je voeten

op maat gemaakt

Biedt patiënten de opmaat gemaakte inlegzolen die zij nodig hebben zonder tussenkomst van podotherapeut, lange wachttijden en dure inlegzolen.

Klaar tijdens een behandeling

Het aanmeten van FootBalance zolen neemt slechts 10 minuten in beslag. In ongeveer 5 minuten maakt de Kiosk een biomechanische scan van de voeten waarna de zolen op maat gevormd kunnen worden.

Alles binnenshuis

Met de FootBalance Kiosk hoeft een patiënt niet doorverwezen te worden naar een podotherapeut, maar ben jij als fysiotherapeut in staat om zelf orthopedische inlegzolen aan te meten en te produceren.

Wereldwijd meer dan 4 miljoen verkocht

Wereldwijd zijn al meer dan 4 miljoen mensen geholpen met de opmaat gemaakte inlegzolen van FootBalance.

Geen enkele voet is hetzelfde!

Footbalance in de praktijk?

Binnenzolen maken terwijl tijdens de behandeling? Met de FootBalance Deluxe Mini Kiosk ben je als fysiotherapeuten in staat om tijdens een behandeling, binnen 10 minuten, de patiënt te voorzien van een op maat gemaakte inlegzool. 

Plaats de FootBalance Deluxe Mini Kiosk in een algemene ruimte in de praktijk en laat alle therapeuten gebruik maken van de Kiosk.

 

FootBalance aanschaffen via Bodybow Healtcare BV

Vraag een demo aan om alle ins- en outs achter de FootBalance Delxuce Mini Kiosk te weten te komen. Ervaar het gebruiksgemak een de snelheid van de Kiosk op locatie.

Bij aanschaf van een FootBalance Deluxe Mini Kiosk wordt je voorzien van een uitgebreide training. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om door middel van een online learning platform te leren werken met de FootBalance Deluxe Mini Kiosk.

Voor een totaal bedrag van €5.600,- incl btw* wordt de FootBalance Mini Deluxe Kiosk geplaatst, wordt er een training gegeven en wordt de praktijk voorzien van een marketing startpakket .

Met een gemiddelde verkoop van 10 paar inlegzolen per maand is de FootBalance Deluxe Mini Kiosk in een periode van 12 maanden terug verdiend.

*Het leasen van de FootBalance Deluxe Mini Kiosk is mogelijk vanaf ongeveer €110,- per maand op basis van 60 maanden

Meet de inlegzolen aan in minder dan 10 minuten en verkoop deze direct aan de patiënt.

 

Open filters

Resultaten

DEMO FOOTBALANCE

Vraag vandaag nog een demo aan en laat je informeren over de mogelijkheden voor jouw praktijk.