Bodybow logo
BEKIJK JE MOGELIJKHEDEN

Financieren, HOE WERKT DAT ?

Lees alles over financieren en wat dit kan betekenen voor de bedrijfsvoering van je fysiotherapiepraktijk of sportschool.

INVESTEREN ? Kopen of LEASEN

Voor je praktijk of sportschool heb je van tijd tot tijd behoefte aan nieuwe apparatuur zoals een behandeltafel, shockwave-, echo- of high power laser apparatuur, cardiotoestellen of kracht apparatuur. Als ondernemer moet je toch regelmatig blijven innoveren, de markt vraagt hier om of er moeten producten vervangen worden.

Nu kun je beslissen om de producten te kopen en direct te betalen, of een geldlening afsluiten bij een bank.
Maar er is ook een mogelijkheid om een lease overeenkomst aan te gaan.
Er zijn 2 vormen van leasen, operationeel en financial lease.

Wat is het verschil tussen financial lease en operational lease?

Wat is het verschil tussen financial lease en operational lease?
Het verschil tussen financial lease en operational lease zit vooral in het eigendom. Om voor jezelf duidelijk te krijgen wat het verschil is, is het goed om te weten wat de kenmerken zijn van beide leasevormen. Zie hieronder een uitleg voor financial lease en operational lease

WAT IS OPERATIONAL LEASE

Operational lease is een populaire leasevorm, omdat hiermee een betere balansverhouding mogelijk is. Wil je bijvoorbeeld een behandeltafel leasen en deze niet op de balans hebben staan? Dan is operational lease de beste keuze. Bij een operational lease huur je de behandeltafel van de leasemaatschappij en ligt zowel het juridisch als economisch eigendom bij hen. Aan het einde van de leaseperiode heb je een koopoptie en kun je volledig eigenaar van de behandeltafel zijn.


WAT IS FINANCIAL LEASE

Financial lease is een veel gekozen leasevorm. Je kiest voor financial lease wanneer je wilt dat het leaseobject op jouw balans komt te staan, zodat je erop kunt afschrijven. Daarnaast kun je ook gebruik maken van een investeringsaftrek. Je wordt direct economisch eigenaar van de behandeltafel. Het juridisch eigendom ligt gedurende de leaseperiode bij de leasemaatschappij. Vervolgens wordt aan het einde van de leaseperiode ook het juridisch eigendom overgedragen aan jouw onderneming en ben je volledig eigenaar van de behandeltafel

VASTE BEDRAGEN

Je weet van te voren wat de termijn bedragen zijn en hoe lang de looptijd is.  Je weet dan precies wat je maandelijkse uitgaven zijn. 

SNELLE AANVRAAG

Het aanvraagproces is eenvoudig en snel geregeld. Voor een toetsing hebben we enkele gegevens nodig. 

CASHFLOW

Voor je onderneming behoudt je je cashflow, je kunt geld gebruiken voor andere uitgaven. Je kan tot 100% van je investering financieren.

al vanaf € 500,-

Een lease aanvraag kan je bij ons al vanaf € 500,- aanvragen. Er zijn verschillende looptijden, vanaf 36 maanden.

LEASEN IETS VOOR JOU ?

Wil jij meer weten over onze lease mogelijkheden dan helpen we je graag! Het proces is redelijk eenvoudig en snel te regelen. Leasen geeft je financiële ruimte en je kunt door met ondernemen. Als leverancier proberen wij onze klanten zo goed mogelijk te informeren mbt de diverse mogelijkheden.

Financieren via Bodybow Healthcare BV

Wij bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van de financieringsmaatschappijen waar we al jaren mee samenwerken. Deze partijen zijn gewend om te werken met klanten in de (sport) medische sector. Als tussenpersoon zorgen wij voor een correcte match tussen jou als klant en de financieringsmaatschappij.

Als leverancier zorgen wij voor een correcte en snelle match tussen jou als klant en de financieringsmaatschappij.

Na de aanschaf van de apparatuur blijven wij automatisch jouw aanspreekpunt wanneer service/onderhoud moet worden geregeld. Wij hebben verschillende partners die hier expertise en ervaring mee hebben zodat we dit soort zaken snel en makkelijk voor je kunnen oplossen.

Lightforce-FXi

KLAAR OM TE INVESTEREN?

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van leasen ? Plan dan een afspraak, dan kijken we samen naar jouw behoefte. Het is geheel vrijblijvend. Informeer naar de mogelijkheden door een afspraak te maken hieronder.

Fysiotherapeut

5% korting op je volgende bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct je kortingscode!

Het inschrijven is niet gelukt! Probeer het nogmaals
Je inschrijving is gelukt!

Wij hebben, net als jij, een hekel aan spam en verkopen je gegevens nooit door aan derden. Lees hier onze privacy policy